Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu

Pénznem

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Üzletünk

Üzletünk

Üzletünk Budapesten a 17. kerületben található a Home Centerben, Pesti út 237/F, A épület 36. címen.
Boltunkban nem csak a megrendelt Ferm termékeit tudja átvenni, hanem megnézheti hatalmas Milwaukee kínálatunkat, emellett tartunk Ryobi, AEG, Stihl és Fieldmann termékeket is.
Webáruházunkon keresztül könnyen vásárolhat és mindig pontos készlet és ár információt kaphat a keresett termékről, de emellett ügyfélszolgálatunk minden munkanapon várja telefonos vagy elektronikus megrendelését és kérdéseit. Rugalmasságunkat és családias hangulatú kiszolgálásunkat tapasztalja meg ön is, amit a tulajdonosok munkában való aktív részvételével sikerül megvalósítani!

Üzletünk több webshopunknak biztosít átvételi pontot, melyeket az alábbi címen érhet el:
Milwaukee márkabolt
Szerszám17
Haupa
Ferm
Daniella Villamosság

Facebookon is megtalál bennünket. Kövesse oldalunkat a friss akciókért, információkért és vegyen részt nyereményjátékainkban! Kattintson IDE!
 

CÉLUNK

Célunk elsősorban olyan minőségi ipari kéziszerszámok promóciója és árusítása, melyek minden egyes piacszegmens minőség-, szolgáltatás, és árigényét kielégítik. A szerszámgépeknek tökéletes megoldást kell nyújtaniuk minden ezermester-munkához és lehetővé kell tenniük a problémamentes használatot. Ehhez mindenkinek jó minőségű, megfizethető szerszámokra van szüksége.

A villamosiparban tevékenykedő vállalkozások és szakemberek számára ajánljuk HAUPA webáruházunkban megtalálható és rendelhető magas követelményű igényeket kielégítő HAUPA termékeinket.
Beszerzési forrásként számos külföldi, ismert gyártóval tarunk fenn üzleti kapcsolatot. Cselekvésünket ügyfeleink határozzák meg: folyamatosan figyeljük igényeiket és ennek megfelelően alakítjuk termékpalettánkat.
A széles termékválaszték mellett gyors és hatékony kiszállítást, rugalmas vevőszolgálatot és az általunk forgalmazott gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatást kínálunk.


CÉGÜNKRŐL

A Daniella Kft piacvezető villamossági kis- és nagykereskedés, webáruház és országos villanyszerelési üzlethálózat. Villamossági szaküzleteink rendelkeznek jelentős méretű saját árukészlettel is, így akár ad-hoc jellegű vásárlókat is várunk szeretettel, de a csak a központi raktárunkban elérhető termékek is átvehetőek a következő munkanapon bármelyik boltunkban. A szaküzleteink átvételi pontként is funkcionálnak, de kollégáink állnak az önök szíves rendelkezésére árajánlatadásban, viszonteladói regisztrációban, szaktanácsadásban is. Keresse meg az önhöz legközelebb eső boltunkat, vagy vásároljon kényelmesen, otthonról!
 

MILWAUKEE CENTER - Szerszámgép üzlet
A célunk elsősorban olyan minőségi ipari kéziszerszámgépek promóciója és árusítása, melyek minden egyes piacszegmens minőség-, szolgáltatás- és árigényét kielégítik. A szerszámgépeknek tökéletes megoldást kell nyújtaniuk minden ezermester-munkához, lehetővé kell tenniük a problémamentes használatot. Ehhez mindenkinek jó minőségű, megfizethető szerszámokra van szüksége. A villamosiparban tevékenykedő vállalkozások és szakemberek számára ajánljuk www.daniella.hu és a www.haupa.hu webáruházunkban megtalálható és rendelhető magas követelményű igényeket kielégítő termékeinket.

Beszerzési forrásként számos külföldi, ismert gyártóval tartunk fenn üzleti kapcsolatot. Cselekvésünket ügyfeleink határozzák meg: folyamatosan figyeljük igényeiket és ennek megfelelően alakítjuk termékpalettánkat

A széles termékválaszték mellett gyors és hatékony kiszállítást, rugalmas vevőszolgálatot és az általunk forgalmazott gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatást kínálunk.

Keresés