Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu

Pénznem

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Történet

Történet

A FERM a világ egyik vezető holland szerszámgép márkája. Az 1965-ös alapítás óta a FERM kiváló minőségű szerszámgépeket tervez és fejleszt ki, amelyek felhasználhatók a fűrészelés, fúrás, csiszolás, vágás, köszörülés és marás területén.
Mindegyik szerszámgépünk szigorú európai szabványok szerint van tervezve és tesztelve, és megfelelnek a legújabb biztonsági követelményeknek.

A KEZDETEK
FERMEgy egyszemélyes vállalkozásként indult és egy multinacionális céggé fejlődött, több mint 40 országban. Ez a fejlődés azt jelentette, hogy túlnőttük korábbi irodánkat Genemuidenben.
Ezért egy új épület lett építve Zwolleban további szükséges létesítményekkel, mint például egy műhely, nagyobb vizsgálati és konferencia termek és elegendő raktárterület az elkövetkezendő évekre.
A minőség mindig is üzletünk központi eleme volt. Minőségi osztályunk minden olyan szerszámgépet tesztel, amely már elhagyta az összeszerelőszalagot, és ezzel biztosítjuk a szabványoknak megfelel, kiváló minőségű gépeket. A FERM erősen elkötelezett a szolgáltatások iránt is. Megértjük, hogy egy szerszám eladása a hosszú távú kapcsolat kezdete.
 
SZENVEDÉLY A GÉPEK IRÁNT
A FERM jövőképének kulcsa a termékek fejlesztésére és optimalizálására való állandó törekvés. Ez egy időigényes folyamat, amely végtelen történet lesz
a szerszámok és a technológia dinamikus világában. Ez egy életszemlélet, egy szenvedély az innovatív szerszámok továbbfejlesztése és fejlesztése iránt. 
Mindez annak az egyszerű ténynek köszönhető, hogy a végfelhasználónak képesnek kell lennie bízni a gépünkben. Mivel ugyanazon felhasználónak képesnek
kell lennie arra, hogy napról napra kitolja a határokat. De mindenekelőtt ezeknek a felhasználóknak képesnek kell lenniük arra, hogy végrehajtsák az új dolgok
készítése iránti szenvedélyüket. Új dolgok egy FERM szerszámgép teljesítményével, sokoldalúságával és pontosságával készítve.
 
HOSSZÚ TÖRTÉNET, FÉNYES JÖVŐ
Ami egy ember ötletével kezdődött, 50 évvel később egy világszerte ismert professzionális szerszámgép márkává fejlődött. A márka állandó mozgásban van, hogy mindig keresse a tökéletes illeszkedést az elektromos kéziszerszámok világának állandóan változó igényeihez. Ez a végtelen elemzési és optimalizálási folyamat biztosítja a kiváló minőségű termékeket a mindennapi használatra.

A FERM választása, a megbízható, megfizethető és kiváló minőségű termékek választása.

Keresés